Door Corona lockdown niet de deur uit? Toch nieuwe schoenen.


THUIS BLIJVEN TIJDENS CORONA EN TOCH GOED ADVIES OVER UW SCHOENEN KRIJGEN?
BIJ ONS KAN HET!


Wij begrijpen dat u door het Corona-virus liever niet de deur uit gaat. Sterker nog, de overheid adviseert thuis te blijven. Maar niemand weet hoe lang het gaat duren en u bent wellicht toch aan controle of zelfs nieuwe schoenen toe. Bovendien is de kans groot dat er ná de corona lockdown een piekdrukte ontstaat, waardoor er langere wachttijden ontstaan.

Wij kunnen u nu toch al helpen!
We hebben het mogelijk gemaakt om samen met u, digitaal en telefonisch, u van goede zorg te voorzien. Of het nu om een pijnklacht, controle of geheel nieuwe schoenen gaat. Of u nu orthopedische of semi-orthopedische schoenen heeft, dat maakt niet uit.

Hoe werkt het?
Bel ons met uw zorgvraag. Wij stellen u volgens een protocol een aantal gerichte vragen om uw zorgvraag in kaart te brengen en maken een digitale- of belafspraak met uw behandelaar.
Uw behandelaar bespreekt tijdens de afspraak met u uw vraag. Soms is het noodzakelijk alsnog een fysieke afspraak te maken, maar vaak ook niet. En als u aan nieuwe schoenen toe bent, sturen wij u de nodige informatie toe.* Dan kunt thuis alvast bepalen welk model en kleur u wilt. Samen met de behandelaar spreekt u alles tot in detail door tijdens de bel-afspraak.
Zo kunnen wij u gedurende de corona lockdown tóch voorzien goede zorg. 

De voordelen voor u op een rij:
  1. Ondanks dat u thuis blijft tóch goede zorg en zelfs nieuwe schoenen als dat wenselijk is.
  2. Geen last van piekdrukte en langer wachten ná de crisis
Mocht tijdens het gesprek met uw behandelaar blijken dat het niet mogelijk is om direct schoenen te bestellen of te laten maken omdat er bijvoorbeeld veranderende of toenemende voetklachten zijn?

Ook dan kunnen wij misschien al wat voor u doen:
  1. Laat ons alvast beginnen met de opbouw van de voetbedden en passchoenen.   
  2. Zodra het mogelijk is maken we de fysieke vervolgafspraak bij uw behandelaar op één van onze locaties.
  3. Omdat we dan direct verder kunnen met passen en het kiezen van model en kleur, heeft u na de lockdown een voorsprong en dus eerder uw schoenen
* Bij orthopedische schoenen sturen wij een selectie van de populairste modellen en kleurkaarten van de leersoorten toe. Wilt u een grotere keuze in modellen? Kijk dan op www.schoenmodel.nl en maak daaruit uw keuze. 
Bij semi-orthopedische schoenen sturen wij het uitgebreide modellenboek van het merk en de pasvorm die u eerder had. U kunt hieruit dan uw keuze maken. 
Wij zijn elke werkdag bereikbaar van
8:30 tot 12:30 en van 13:15 tot 17:30 uur
T (0252) 34 04 61
info@kaptein-orthopedie.nl

Veel gestelde vragen
Stel uw vraag
Wat krijgt u vergoed?
Waar vindt u ons?
Download onze folders
Maak een afspraak