Orthopedische schoenen

Voldoet een aanpassing aan een confectieschoen met een steunzool niet meer? Of is zelfs een semi-orthopedische schoen niet effectief? Dan vragen uw voetproblemen om een andere aanpak. Een aanpak die werkt. U wilt immers snel weer klachtenvrij lopen. Orthopedische schoenen zijn dan dé oplossing. Individueel maatwerk met gebruikmaking van de meest moderne technieken. Kaptein Orthopedie heeft die kennis in huis. We kunnen het én we doen het graag voor u.
 
De misverstanden over orthopedisch schoeisel zijn talrijk. Wij doorbreken dat beeld met een uitgebreide collectie modellen. Verkrijgbaar in vele leersoorten en kleuren. Van klassiek tot modern. Voor elk wat wils. In ons digitale modellenboek heeft u ruime keuze uit diverse soorten schoenen. Modern, klassiek, sportief; U mag het zeggen.
Wellicht vindt u inspiratie voor een leuk model op onze Facebook of Pinterest pagina. Daarop plaatsen wij regelmatig voorbeelden van modieuze orthopedische schoenen die door ons gemaakt zijn.
Heeft u zelf een ander model in gedachten? Neem gerust een foto of voorbeeld mee. Graag ontwikkelen wij samen met u de perfecte schoen. Wij willen dat u meer dan tevreden de deur weer uitloopt.

Levertijd: eerste paar 8-12 weken / vervolg paar 4-7 weken.Wenst u meer uitgebreide informatie over orthopedische schoenen?
Download dan de brochure.
Wilt u meer weten over het gebruik en onderhoud van aanpassingen aan orthopedische schoenen?
Download dan de brochure.
Voor informatie over de vergoeding van orthopedische schoenen klikt u hier.
Wij zijn elke werkdag bereikbaar van
8:30 tot 12:30 en van 13:15 tot 17:30 uur
T (0252) 34 04 61
info@kaptein-orthopedie.nl

Veel gestelde vragen
Stel uw vraag
Wat krijgt u vergoed?
Waar vindt u ons?
Download onze folders
Maak een afspraak