Onze praktijk

WIJ HETEN U GRAAG WELKOM
 


Dat doen we graag op onze locaties in Noordwijkerhout of Heemstede:

Onze thuisbasis is de praktijk in Noordwijkerhout. Deze bevindt zich op een goed bereikbare plaats, vlakbij het centrum van Noordwijkerhout. Parkeren kan op eigen terrein, dus altijd direct voor de deur. Binnen verwelkomen we u  in een vriendelijke en professionele sfeer.  De spreekkamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Comfortabel voor u als cliënt en ook voor onze medewerkers. In Noordwijkerhout hebben wij ook onze werkplaats, waar met toewijding aan alle maatwerk oplossingen gewerkt wordt. 

De servicelocatie in Heemstede is inmiddels net zo belangrijk geworden. U vindt ons daar in Gezondheidscentrum Heemstede, gevestigd in het voormalig Spaarne Gasthuis in Heemstede. Ook daar is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein voor het pand.

Zowel in Noordwijkerhout als in Heemstede kunnen we onze cliënten volledige service bieden. Zo staat er op beide locaties een uitgebreide pas- en showcollectie semi-orthopedische schoenen. Fijn om een goed beeld van de collecties te krijgen en prettig om de schoenen eerst te kunnen passen. 
  
Wij zijn elke werkdag bereikbaar van
8:30 tot 12:30 en van 13:15 tot 17:30 uur
T (0252) 34 04 61
info@kaptein-orthopedie.nl

Veel gestelde vragen
Stel uw vraag
Wat krijgt u vergoed?
Waar vindt u ons?
Download onze folders
Maak een afspraak