Voetcentraal

Voetcentraal: samen sterker

Kaptein Orthopedie is lid van Voetcentraal, een samenwerkingsverband van orthopedisch schoentechnische bedrijven. Daarin bundelen én delen we kennis, ervaring én vakmanschap. Samen staan we sterk en samen zijn we beter. Onze visie is helder: de klant staat altijd centraal.
 

Maatwerk

De voordelen zijn simpel en duidelijk. Leden van Voetcentraal hebben een directe lijn met elkaar. Zo kunnen we altijd adequaat en alert reageren op uw vragen en klachten. Welke aanpassing is voor u het meest zinvol? Hoe kunnen we u optimaal van dienst zijn? Samen komen we tot een betere oplossing. Het gaat immers om maatwerk.
 

Kwaliteit

Het allerbelangrijkste is de kwaliteit van onze producten en diensten. Dan is alleen de beste oplossing goed genoeg. Alle aangesloten bedrijven zijn erkend door de Stichting Erkenningsregeling voor Medische Hulpmiddelen. Ook onderhouden wij nauwe banden met NVOS-Orthobanda. Daardoor bent u verzekerd van professionele en persoonlijke begeleiding met de nadruk op kwaliteit en service. Onze jarenlange ervaring en innovatieve denkwijze staan daar borg voor.
 

Vakmanschap

Onze mensen combineren ambachtelijk vakmanschap met kennis van de nieuwste ontwikkelingen. Zij weten wat u wilt. Een kwestie van verstand van zaken én ervaring met de meest moderne technieken. Door de hechte samenwerking versterken de vakmensen van Voetcentraal elkaar.
 

Deskundige adviseurs

Maar onze zorg gaat verder! Wij begrijpen precies wat u bedoelt. Kennis gekoppeld aan intuïtie.
Zo komen we snel tot de juiste oplossing voor uw probleem! Indien nodig werken we samen met andere specialisten. Úw voetzorg is onze uitdaging.
 

Continuïteit 

Afspraak is afspraak. Dat is een duidelijke zaak. U wilt op ons kunnen rekenen.
Door de samenwerking binnen Voetcentraal kunnen we de continuïteit van onze producten en diensten altijd garanderen. Een plezierige gedachte.
 

Voetcentraal laat Nederland beter lopen


Wij zijn elke werkdag bereikbaar van
8:30 tot 12:30 en van 13:15 tot 17:30 uur
T (0252) 34 04 61
info@kaptein-orthopedie.nl

Veel gestelde vragen
Stel uw vraag
Wat krijgt u vergoed?
Waar vindt u ons?
Download onze folders
Maak een afspraak